Workshop: horeca zonder voedselverspilling
Weet je wat pas echt zonde is? Verspilling van voedsel én geld!
Tijdens deze interactieve training helpt Foodwin je om voedselverspilling in je hotel, vakantiecentrum... effectief te verminderen. In drie praktische modules ontdek je hoe je kosten bespaart en de efficiëntie verhoogt.
Ontdek de modules
Foodwin geeft op 6 modules aan, 3 ervan komen aan bod tijdens de workshop.
Geef je voorkeur op in het inschrijvingsformulier! Misschien komen de andere thema's op andere plaatsen in West-Vlaanderen aan bod?
- Duurzame inkoopstrategieën
- Slim buffetbeheer
- Portie perfectie
- Verspillingsvrije gasten
- Meten = weten
- Van verspilling naar waardering
Waarom deelnemen aan deze workshop?
- Ga meteen aan de slag met de praktische tools
- Win energie, tijd en geld door slim om te gaan met voedsel
- Versterk je hotelimago door bij te dragen aan een beter milieu
Praktisch
Alle hotelmedewerkers zijn welkom, van management tot keukenpersoneel en aankoopbeleid.
De plaatsen zijn beperkt, dus we raden aan om snel in te schrijven.
Schrijf je in op:
- 5/11 in Kortrijk
- 18/11 in Koksijde van 9u00 tot 12u00 - Zaal Witte Burg
- 19/11 in Brugge
- 25/11 in Ieper
- 26/11 in Oostende
Klaar voor de feestdagen!