Ik woon in een meergezinswoning

Ook de vereniging van mede-eigenaars krijgt gericht renovatie-advies om appartementen op te waarderen.

Woon je in een appartementsgebouw en wil je advies voor renovatie? Voor de gemeenschappelijke delen? Of ook in jouw appartement?

Acasus geeft voor slechts 250 euro advies voor de gemeenschappelijke gebouwen. Het Energiehuis Westhoek komt gratis in je appartement uitleggen hoe jij kan besparen op energie door te renoveren!

Stap voor stap leggen experts van Acasus en Energiehuis Westhoek de voordelen uit. Wat kost de investering? En wat is de terugverdientijd?

Waardevolle inzichten voor zowel de individuele wooneenheden als de gemeenschappelijke delen.

meergezinswoning Boreas

"We reiken oplossingen aan, die ook individueel beslist kunnen worden. Mensen kiezen zelf bijvoorbeeld om (water) te verwarmen via een warmtepomp in plaats van de huidige elektrische doorstroomboiler. Al is met het capaciteitstarief en de slimme meter het gebruik van die doorstroomboiler ondenkbaar geworden: het kostenplaatje is maar liefst 77 euro extra per maand."
Lees het volledige interview met Rudi op de website van Tij-dingen.

Rudi Massart (voorzitter VME-appartement in Sint-Idesbald) licht kort de energie-audit toe

Ook bij Acasus kan je aankloppen voor bruikbare tips in jouw appartementsgebouw. Dat is die 250 euro zeker waard. Maak een afspraak met Acasus.
Ben je syndicus, gebouwenbeheerder, voorzitter van een VME? Dan kan je hieronder de voordracht 'Renovatieverplichting voor meergezinswoningen' downloaden waarmee je de bewoners kunt overtuigen om een appartement te renoveren.

Voordracht over renovatieverplichting meergezinswoningen voor VME's en immokantoren